Hitro in kakovostno tiskanje na majice

Oblačila so sama po sebi dokaj nezanimiva, če ne vsebujejo bogatih barv, napisov, sloganov ali drugih dodatkov. Klasični načini potiska tkanine in drugih materialov so v obstoju že zelo dolgo. V današnjih časih pa uporabljamo digitalni tisk na majice, ki zagotovi obstojnost črk, simbolov, barv in drugih dizajnov. Tako lahko majice in druga oblačila hitro spremenimo v pasivno oglaševalno sredstvo, ki nam bo prineslo nove stranke. Iz majic, kap, jaken ipd. lahko tudi izdelamo zelo učinkovito in preprosto uniformo za zaposlene. Proces potiska je mogoče opraviti zelo hitro in po dostopni ceni, kar nam omogoča, da ustvarimo večje količine promocijskih oblačil in uniform.

Kakovosten digitalni tisk na majice

Dolgo časa je veljalo, da se barve simbolov, slik, napisov in drugih potiskov na oblačilih ne obdržijo dolgo. Pranje, UV žarki in drugi elementi so hitro načeli obliko številnih elementov na potiskani majici. Dandanes pa je tisk na majice popolnoma drugačen. Omogoča nam izredno visoko obstojnost vseh dodanih dizajnov.

Majice s potiskom za moške
Majice s potiskom so izdelane v visoki resoluciji s pomočjo digitalizacije

Obenem pa so vse poslikave natisnjene v izredno visoki resoluciji s pomočjo digitalizacije. S tem nam je omogočeno, da prikažemo tudi bolj zahtevne simbole, slike in druge dizajne na majici ali drugem oblačilu.

Hitra poslikava majic različnih velikosti

Dandanes je hitrost velika prednost v vseh poslovnih in drugih dejavnostih. Če želimo izdelati majice s potiskom, je to mogoče opraviti zelo hitro. Različne kombinacije barv, poslikav in oblik številnih elementov je mogoče opraviti hitro in brez težav. Nekatere spletne strani za izdelavo potiskanih majic nam omogočajo, da si z nekaj preprostimi kliki izberemo že vnaprej pripravljene vzorce in dizajne. Vedno pa je mogoče, da predložimo že ustvarjene elemente, ki jih želimo digitalno natisniti na oblačila in jih predložimo tiskarni.

Čas je za majice – Habeco promocijske majice

Visoka stopnja variacije pri oblikovanju majic je izredno priročna, če želimo preizkusiti različne stile. Ustvarimo lahko različne majice s potiskom, ki bodo služile kot promocijska darila ali kot uniforme za zaposlene v našem podjetju.

Potiskane majice so ugodne za izdelavo

Veliko ljudi se odloči za izdelavo svojevrstnih potiskanih majic, zaradi ugodne cene. To še dodatno ojača dejstvo, saj je naknadno tiskanje na majice pogosto cenejše, kot če bi oblačilo izdelali že z določenimi elementi, kot so napisi, logotipi ipd. Podjetja pogosto naročijo večje količine majic, kar še dodatno zniža ceno. Vedno pa lahko vnaprej povprašamo izbrano tiskarno na spletu o ceni, potrebnem času za izdelavo majic in drugih podrobnostih. 

Digitalno tiskanje nam omogoča, da ustvarimo idealna oblačila za raznovrstne namene. Omenjenega tiskanja se lahko poslužimo za poslovne in osebne cilje. Omogoča nam, da ustvarimo edinstvene majice za namene zabav, promocijskih daril, ustvarjanja uniform, glasbenih spektaklov ipd.

Članki iz iste kategorije:

Hitro in kakovostno tiskanje na majice
Pomakni se na vrh