Majica s smešnim napisom za lepši dan

Včasih se niti ne zavedamo, da lahko s samo neko malenkostjo nekomu ali pa sebi polepšamo dan. To je lahko le prijazen nasmeh ali pozdrav. Za lepši dan pa lahko poskrbimo tudi s pomočjo nekoliko bolj zabavnega napisa na svoji majici ali na kakšnem drugem kosu oblačila. Smešne majice seveda niso primerne za prav vsako priložnost, a večino časa jih lahko nosimo brez večjih pomislekov.

Da je nek kos oblačila smešen, za to lahko poskrbi le zabaven napis ali pa smešna fotografija, slika ali motiv. Smešne majice je zabavno tudi podarjati. Če torej ne veste, kaj podariti svojemu prijatelju ali prijateljici za rojstni dan, slavljenca ali slavljenko tokrat oblecite v nekaj zabavnega.

Najbolj izvirne smešne majice.

Kratek, a toliko bolj smešen zapis na majici

Naročanje majic s potiskom ali vezenjem je postalo nekaj vsakdanjega. Storitev je cenovno dostopa, naročimo pa jo lahko kar po spletu. Še več: majice si lahko poljubno potiskamo kar sami, kar nam omogoča posebna spletna aplikacija.

Za lepši dan pa lahko poskrbimo tudi s pomočjo nekoliko bolj zabavnega napisa na svoji majici ali na kakšnem drugem kosu oblačila.

Ob naročanju majic in drugih kosov tekstila, ki jih bomo dali tudi potisniti, najprej določimo število kosov. Nato se odločimo za primerne velikosti, material, napis in ne nazadnje še za morebitno sličico ali fotografijo. Izbira smešne majice je toliko bolj zahtevna, saj mora biti zapis kar se da zabaven. Kratek smešen zapis na majici najpogosteje naredi največji vtis. Seveda pa se takšnega zapisa ni najbolj enostavno spomniti. Če boste majico podarili določeni osebi, se mora napis vsekakor navezovati nanjo, sicer ne boste izpolnili svojih pričakovanj.

Zabavne majice ob pomembni obletnici rojstva

Pogosto pa smešne majice lahko vidimo na osebah, ki so ravnokar dopolnile svoj okrogli jubilej. Če smo nekoč v ospredje postavljali predvsem abrahamovce, dandanes precej intenzivno obeležujemo tudi mlajše slavljence. Vse se prične že pri otrocih, ki dopolnijo 10 let. A za desetletnika boste verjetno na majici izbrali povsem drugačen zapis ali želje kot na majici abrahamovca.

majice za rojstni dan
Pogosto pa smešne majice lahko vidimo na osebah, ki so ravnokar dopolnile svoj okrogli jubilej.

Če nimamo prav veliko idej, kakšno vsebino natisniti na tekstil za obdarjenca, nam lahko kar nekaj odličnih idej razkaže ponudnik storitve tisk in vezenje na majice. Najrazličnejši zapisi na majicah so vam za ogled na voljo na njihovih spletnih straneh.

Personalizirana darila so res nekaj posebnega, saj bo obdarovanec zagotovo najbolj vesel izdelka, ki mu je pisan direktno na kožo.

Članki iz iste kategorije:

Majica s smešnim napisom za lepši dan
Pomakni se na vrh